Tapahtumat ja
lanseeraustilaisuudet

Palvelusta

Olemme tottuneet tuottamaan niin pieniä kuin suuria tuotantoja aina tuotelanseerauksista suuriin gaalailtoihin. Kontaktiverkostossamme on maan huippuosaajia. Kauttamme saat koulutetut ja kielitaitoiset brändilähettiläät, juontajat, puhujat ja mallit. Ketteryys ja asiakaslähtöisyys ovat toimintamme perusta.

Kauttamme löytyy ammattilainen, olipa organisaatiosi toiveena löytää esiintyjä tai luennoitsija, tai kaipaatteko päivitystä osaamiseen ja haluatte koulutus -, konsultointi- ja asiantuntijaratkaisuja organisaationne kehittämiseen. Yrityksen partnereilla on vahva osaaminen, kokemustausta ja ammattitaito ja kyky yhdistää ainutlaatuisella tavalla osaamista asiakkaidemme hyväksi.

Referensit

Miss Suomi 2023 -finaaligaala

Gantin muotinäytös

The Palm

Niinatar-hääpukuliikkeen kutsuvierastilaisuus

Naked Attraction -sarjan vaikuttajailta

Teflon Brothers -yhtyeen ensi-ilta

Oneviolinin joulukiertue

Esimerkki tapahtuma

Teflon Brothers -yhtyeen ensi-ilta

Oneviolinin joulukiertue

Esimerkki tapahtuma

Teflon Brothers -yhtyeen ensi-ilta

Pyydä tarjous

Paula Joukanen

Paula Joukanen on vuoden 2023 Miss Suomi. Paula on pelannut tennistä SM-tasolla, ja hänet nimettiin 15-vuotiaana 25 parhaan tennispelaajan joukkoon Euroopassa. Hän on voittanut 21-vuotiaiden Suomen mestaruuden. Oikeustieteitä opiskeleva Paula edustaa Suomea Miss Universum -kilpailussa El Salvadorissa marraskuussa 2023.

Taidot

Taito 1
Taito 2
Taito 3
Taito 4

Paulan manageroinnista ja tiedotuksesta vastaa:

Petri Voutilainen

Manageri

Emmi Peltonen

Emmi Peltonen on suomalainen taitoluistelija, joka on voittanut taitoluistelun Suomen mestaruuden vuosina 2017, 2018 ja 2020. Nykyisin Suomessa asuva Emmi on viettänyt suurimman osan elämästä Yhdysvalloissa.

Taidot

Taito 1
Taito 2
Taito 3
Taito 4

Emmin manageroinnista ja tiedotuksesta vastaa:

Petri Voutilainen

Manageri