Brändilähettiläät

Palvelusta

Vuonna 1964 perustettu International Artist Center eli IAC välittää Suomen tasokkaimmat brändilähettiläät tapahtumiin ympäri Suomen. Kaikki listoillamme olevat brändilähettiläät ovat käyneet kattavan More Than Beauty Academyn brändilähettiläskoulutuksen, joka takaa sen, että jokainen heistä osaa edustaa brändiänne arvojenne mukaisesti. Tunnemme jokaisen työntekijämme ja osaamme siksi etsiä juuri oikean edustajan tilaisuuteenne.

Brändilähettiläät sopivat promootiotyöntekijöiksi ja vip-hoasteiksi niin messuille, kauppakeskustapahtumiin, festivaaleille kuin yksityistilaisuuksiin. 

MORE THAN BEAUTY ACADEMY
valmennukset

Valmennamme brändilähettiläämme ja järjestämme valmennuksia

Pyydä tarjous

Paula Joukanen

Paula Joukanen on vuoden 2023 Miss Suomi. Paula on pelannut tennistä SM-tasolla, ja hänet nimettiin 15-vuotiaana 25 parhaan tennispelaajan joukkoon Euroopassa. Hän on voittanut 21-vuotiaiden Suomen mestaruuden. Oikeustieteitä opiskeleva Paula edustaa Suomea Miss Universum -kilpailussa El Salvadorissa marraskuussa 2023.

Taidot

Taito 1
Taito 2
Taito 3
Taito 4

Paulan manageroinnista ja tiedotuksesta vastaa:

Petri Voutilainen

Manageri

Emmi Peltonen

Emmi Peltonen on suomalainen taitoluistelija, joka on voittanut taitoluistelun Suomen mestaruuden vuosina 2017, 2018 ja 2020. Nykyisin Suomessa asuva Emmi on viettänyt suurimman osan elämästä Yhdysvalloissa.

Taidot

Taito 1
Taito 2
Taito 3
Taito 4

Emmin manageroinnista ja tiedotuksesta vastaa:

Petri Voutilainen

Manageri