Kuvaukset

Palvelusta

Kuvat ovat tärkeä osa yrityksesi imagoa.

Olemme toteuttaneet lukuisia kuvauksia erikokoisille yrityksille. Vuosien tekemisen kautta meille on karttunut rautainen ammattitaito ja kokemus kuvauksista. Toteutamme kansainvälisen tason mainoskuvauksia yrityksille avaimet käteen -periaatteella, juuri teidän budjettiin sopien.

Olipa ideasi kuvista millainen vaan, verkostomme kautta löydämme juuri oikean tekijän yrityksenne kuville. Kauttamme onnistuu kuvausjärjestely aina lokaation, mallien, ideoinnin ja aikataulun suunnittelusta valmiiden kuvien toimittamiseen.

Voit tilata kauttamme myös kuvaajat juhliin, kuten häihin, syntymäpäiviin ja yritystilaisuuksiin.

Referensit

Santa´s Ice Creamin tuotekuvaukset

Gantin muotinäytös

The Palm

Pyydä tarjous

Paula Joukanen

Paula Joukanen on vuoden 2023 Miss Suomi. Paula on pelannut tennistä SM-tasolla, ja hänet nimettiin 15-vuotiaana 25 parhaan tennispelaajan joukkoon Euroopassa. Hän on voittanut 21-vuotiaiden Suomen mestaruuden. Oikeustieteitä opiskeleva Paula edustaa Suomea Miss Universum -kilpailussa El Salvadorissa marraskuussa 2023.

Taidot

Taito 1
Taito 2
Taito 3
Taito 4

Paulan manageroinnista ja tiedotuksesta vastaa:

Petri Voutilainen

Manageri

Emmi Peltonen

Emmi Peltonen on suomalainen taitoluistelija, joka on voittanut taitoluistelun Suomen mestaruuden vuosina 2017, 2018 ja 2020. Nykyisin Suomessa asuva Emmi on viettänyt suurimman osan elämästä Yhdysvalloissa.

Taidot

Taito 1
Taito 2
Taito 3
Taito 4

Emmin manageroinnista ja tiedotuksesta vastaa:

Petri Voutilainen

Manageri