Palvelut

International artist center

Brändi
näkyväksi

Olemme tottuneet tuottamaan niin pieniä kuin suuria tuotantoja aina tuotelanseerauksista suuriin gaalailtoihin. Kontaktiverkostossamme on maan huippuosaajia. Kauttamme saat koulutetut ja kielitaitoiset brändilähettiläät, juontajat, puhujat ja mallit. Ketteryys ja asiakaslähtöisyys ovat toimintamme perusta.

Miksi IAC

Luova

Kyky ajatella innovatiivisesti ja kehittää uusia ideoita, tuotteita tai palveluita.

Laatikon ulkopuolista ajattelua

Osaamme toimia muuttuvassa maailmassa paineen alla ja pystymme tekemään nopeat ratkaisut tarvittaessa, jotta asiakastyytyväisyys säilyy.

Räätälöity palvelu

Meille jokainen projekti on ainutlaatuinen ja yhtä tärkeä. Palvelumme on suunniteltu ja mukautettu asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin, mieltymyksiin ja vaatimuksiin.

It is not enough that we build products that function, that are understandable and usable, we also need to build products that bring joy and excitement, pleasure and fun, and, yes, beauty to people’s lives. Creativity is to discover a question that has never been asked. If one brings up an idiosyncratic question, the answer he gives will necessarily be unique as well.

Creativity is to discover a question that has never been asked. If one brings up an idiosyncratic question, the answer he gives will necessarily be unique as well.

Pyydä tarjous

Paula Joukanen

Paula Joukanen on vuoden 2023 Miss Suomi. Paula on pelannut tennistä SM-tasolla, ja hänet nimettiin 15-vuotiaana 25 parhaan tennispelaajan joukkoon Euroopassa. Hän on voittanut 21-vuotiaiden Suomen mestaruuden. Oikeustieteitä opiskeleva Paula edustaa Suomea Miss Universum -kilpailussa El Salvadorissa marraskuussa 2023.

Taidot

Taito 1
Taito 2
Taito 3
Taito 4

Paulan manageroinnista ja tiedotuksesta vastaa:

Petri Voutilainen

Manageri

Emmi Peltonen

Emmi Peltonen on suomalainen taitoluistelija, joka on voittanut taitoluistelun Suomen mestaruuden vuosina 2017, 2018 ja 2020. Nykyisin Suomessa asuva Emmi on viettänyt suurimman osan elämästä Yhdysvalloissa.

Taidot

Taito 1
Taito 2
Taito 3
Taito 4

Emmin manageroinnista ja tiedotuksesta vastaa:

Petri Voutilainen

Manageri