Koulutukset

More
Than
Beauty
Academy

Valmennukset ja koulutukset ovat polku voimaantumiseen ja jopa uudelle uralle.

More than Beauty Academyn koulutuksen perusrakenteen on suunnitellut ja kehittänyt Sunneva Sjögrénin näkemyksen ja toiveiden mukaisesti vahva koulutuksen ja kehittämisen ammattilainen, erikoisjuristi, ammatillinen opettaja Jaana Villanen.Villanen on myös näyttötutkintomestari, tuotekehittäjä ja palvelumuotoilija, joka oli Akatemian perustaa suunnitellessa toiminut yrittäjänä jo yli 20 vuotta ja kouluttanut tuhansia naisyrittäjiä.

Sunneva Sjögrén on toiminut yrittäjänä yli 20 vuotta, myynnin- ja markkinoinnin vahva ammattilainen. Sunneva on myös tuotekehittäjä, LCF- Life Coach, luennoitsija ja valmentaja, jonka vahvuus on auttaa ihmisiä löytämään vahvempi versio itsestään.

More than Beauty Academystä oli alusta saakka tavoitteena rakentaa koulutuskokonaisuuksia, jotka antavat eväitä mukanaoleville itsetuntemukseen, mutta ennen muuta oman urapolun rakentamiseen, tuotekehitykseen ja yrittämiseen, jotka ovat alati muuttuvassa maailmassa välttämättömiä taitoja hallita.

Koulutukset

Pyydä tarjous

Paula Joukanen

Paula Joukanen on vuoden 2023 Miss Suomi. Paula on pelannut tennistä SM-tasolla, ja hänet nimettiin 15-vuotiaana 25 parhaan tennispelaajan joukkoon Euroopassa. Hän on voittanut 21-vuotiaiden Suomen mestaruuden. Oikeustieteitä opiskeleva Paula edustaa Suomea Miss Universum -kilpailussa El Salvadorissa marraskuussa 2023.

Taidot

Taito 1
Taito 2
Taito 3
Taito 4

Paulan manageroinnista ja tiedotuksesta vastaa:

Petri Voutilainen

Manageri

Emmi Peltonen

Emmi Peltonen on suomalainen taitoluistelija, joka on voittanut taitoluistelun Suomen mestaruuden vuosina 2017, 2018 ja 2020. Nykyisin Suomessa asuva Emmi on viettänyt suurimman osan elämästä Yhdysvalloissa.

Taidot

Taito 1
Taito 2
Taito 3
Taito 4

Emmin manageroinnista ja tiedotuksesta vastaa:

Petri Voutilainen

Manageri