Yritys

International artist center

Näkyvä pr-
ja tapahtumatoimisto

IAC on luova ja innovatiivinen toimisto, joka tarjoaa työkalut ja ratkaisut kaikenkokoisiin PR-, viestintä-, koulutus- ja tapahtumatuotannon tarpeisiin. Teemme ihmiset ja yritykset näkyvyksi.

Yrityksestä

Olemme brändirakennuksen asiantuntijaluova ja innovatiivinen toimisto, jonka tuottaa ratkaisut kaikenkokoisiin PR-, viestintä-, koulutuksen-, ja tapahtumatuotannon tarpeisiin. 
 
IAC:n kokonaisvaltaiset ratkaisut soveltuvat sekä yksittäisten henkilöiden, yritysten että organisaatioiden brändirakennuksen muuttuviin tarpeisiin. Alkukartoituksen jälkeen räätälöimme asiakkaillemme yksilölliset, tarkoituksenmukaiset ja kokonaisvaltaiset ratkaisut ammattitaitoisella luovasti ja luottamuksella. Luovana toimijana olemme asiakaslähtöisesti ketteriä, meillä on laajat verkostot ja meidät tunnetaan välittävinä tekijöinä.
 
Meillä on tahtoa ja kykyä kehittää yksilöiden ja organisaatioiden brändirakennuksen perustaksi kokonaisvaltainen arvopohjainen brändikonsepti. Käytössämme on työkaluja, joiden avulla brändirakennuksen pohjaksi voidaan rakentaa arvoista syntyvä positiivinen ainutkertainen brändi. Erityisesti organisaatioille kehitetty toimintamalli tarjoaa mahdollisuuden perehtyä yksityiskohtaisemmin arvojen käyttämisen strategisena välineenä brändin ja yrityskulttuurin rakentamisessa. 

Arvot

Arvostava

Arvostava kohtaaminen on kaiken toimintamme lähtökohta. Erilaisuus ja monimuotoisuus on rikkaus niin yksilö-, kuin organisaatiotasolla. Se merkitsee tasa-arvoa ja nöyryyttä kuunnella erilaisia näkemyksiä. Arvostava kohtaaminen ja arvostus erilaisuutta kohtaan mahdollistaa avoimuutta ja positiivisuutta sekä luo luottamusta. Erilaisuuden hyväksyminen, toisten huomioiminen ja huomioonottaminen, toiseen asemaan asettuminen on kaiken tekemisemme keskiössä. Uskomme, että arvostus on avain kaikkeen yhteistyöhön. Meille jokainen asiakas on yhtä arvokas.

Tarkoituksenmukainen

Haluamme tarjota ainutkertaiset menestyksen eväät räätälöidysti. Panostamme tekemisessämme oikeiden asioiden tekemiseen oikeaan aikaan. Tarkoituksenmukaisuus merkitsee toiminnassamme vilpittömyyttä, suoruutta ja totuudenmukaisuutta. Asetamme aina toiminnalle yhdessä asiakkaamme kanssa selkeät tavoitteet ja mittarit. Uskomme, että tavoitteiden saavuttaminen toteutuu priorisoimalla, johdonmukaisella, pitkäjänteisellä, ja suunnitelmallisella työllä. Huolehdimme, että käytössämme on laaja ja kattava osaamispotentiaali. Tarkoituksenmukaisten kokonaisuuksien tarjoaminen edellyttää monipuolista osaamista sekä kykyä hyödyntää osaamista. Tuotamme laadukkaat ja kustannustehokkaat ratkaisut erilaisiin tarpeisiin ja ongelmiin yhdessä sidosryhmiemme kanssa. Erilaisten osaamisten yhdisteleminen tarjoaa mahdollisuudet räätälöityihin kokonaisuuksiin alati muuttuvassa toimintaympäristössä.

Innovatiivinen

Toiminnan tekemisen tapamme on kokeileva, oppiva ja luova. Rakennamme toimintaamme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa yhdessä, suunnitelmallisesti, ratkaisukeskeisesti, tavoitteellisesti ja tuloksia tuottavasti. Toimintatapaamme kuuluu etsiä ennakkoluulottomasti uusia ideoita ja toimintamalleja parhaimman ratkaisun löytymiseksi, jonka kautta syntyy valmius ottaa rohkeasti esiin uusia ja hankaliakin kysymyksiä. Motivoiminen tarkoittaa meillä myös uuden oppimiseen innostamista, jopa haastamista, sillä alati muuttuvassa maailmassa tarvitaan jatkuvaa uteliaisuutta uuteen, joka myös kannustaa meitä jokaista ketteryyteen alati muuttuvassa toimintaympäristössä.

Meidän Tiimi

Pyydä tarjous

Paula Joukanen

Paula Joukanen on vuoden 2023 Miss Suomi. Paula on pelannut tennistä SM-tasolla, ja hänet nimettiin 15-vuotiaana 25 parhaan tennispelaajan joukkoon Euroopassa. Hän on voittanut 21-vuotiaiden Suomen mestaruuden. Oikeustieteitä opiskeleva Paula edustaa Suomea Miss Universum -kilpailussa El Salvadorissa marraskuussa 2023.

Taidot

Taito 1
Taito 2
Taito 3
Taito 4

Paulan manageroinnista ja tiedotuksesta vastaa:

Petri Voutilainen

Manageri

Emmi Peltonen

Emmi Peltonen on suomalainen taitoluistelija, joka on voittanut taitoluistelun Suomen mestaruuden vuosina 2017, 2018 ja 2020. Nykyisin Suomessa asuva Emmi on viettänyt suurimman osan elämästä Yhdysvalloissa.

Taidot

Taito 1
Taito 2
Taito 3
Taito 4

Emmin manageroinnista ja tiedotuksesta vastaa:

Petri Voutilainen

Manageri