Tervetuloa vuokraamaan tilavaa valokuvastudiota, joka tarjoaa inspiroivan ympäristön luovuudelle ja ammattimaiselle valokuvaukselle. 100-neliöinen studiotila sijaitsee Helsingin Ullanlinnassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Studio soveltuu muun muassa seuraaviin tarkoituksiin: brändikuvat, somekuvat, synttäri- ja valmistujaiskuvat, perhe- ja kaverikuvat, henkilöstökuvat ja promokuvat.

Studion huonekorkeus on noin 2,3 metriä.

Kalusto

Ledgo LG-E268C * 1x Godox AD300PRO salamaa * 2 x AD100 Pro salamaa * 3 x valaisinjalusta * AD-S65S softbox * hopeinen 85cm sateenvarjo * AK-R1 varustesetti

Lue lisää
  • Taustakartonkiteline sekä valikoimassamme olevia taustakartonkeja. Taustakartongit ovat leveydeltään 2.72 metriä.
  • Green Screen
  • Studiotiloista löytyy tilava meikkaus- ja oleskelutila, johon mahtuu useampi henkilö työskentelemään saman aikaisesti. Studion vuokraan sisältyy runsaasti erilaista rekvisiittaa, kuten peilejä, asusteita, koruja ja tuoleja.

Studion vuokrahinta

Tuntivuokra 60 €
Kaksi tuntia 110 €
Kolme tuntia 170 €
Neljä tuntia 220 €
Viisi tuntia 280 €
Kahdeksan tuntia 400 €
Kymmenen tuntia 450 €

Katso vuokrastudion ohjeistus ja säännöt

Studion ohjeistus ja säännöt

Varaus ja peruminen

Studion varaus tehdään Timma-sovelluksessa ja maksetaan joko varausjärjestelmän kautta tai yritysasiakas halutessaan laskulla. 

Jos sinulla on kampanjakoodi, niin merkitse se Timmassa lisätietoihin ja maksa lasku paikan päällä tai laskulla. Studion varauksen voi perua veloituksetta 1 vuorokautta ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista sekä peruuttamattomista ajoista perimme 100% palvelun hinnasta.

Vuokraaja ei ole oikeutettu siirtämään sopimusta tai vuokraamaan laitteita/studiota kolmansille osapuolille ilman vuokranantajan nimenomaista suostumusta.

RIKKOUTUMINEN 

Vuokraaja kantaa vastuun kaikista vahingoista, menetyksistä tai vaurioista, jotka hän itse tai hänen vierailijansa aiheuttavat tilalle, laitteille, rekvisiitalle tai huonekaluille vuokrauksen aikana. Rikkoontuneet laitteet ja välineet laskutetaan vuokralaiselta niiden täydestä jälleenmyyntihinnasta. Vuokraajan ei kuitenkaan tarvitse vastata laitteiden normaalista kulumisesta. Kaikista vahingoista tai laitteiden ja tavaroiden vaurioista tulee ilmoittaa välittömästi studion henkilökunnalle.

KARTONGIT

Lattialle levitetystä tai revenneestä taustakartongista laskutamme 10€/m + alv 24%. 

SIIVOUS JA POISTUMINEN

Vuokrauksen päättyessä vuokraajan tulee huolehtia siivouksesta ja jättää studio samanlaiseksi kuin se oli vuokrausjakson alkaessa. Kaikki laitteet ja valot on sammutettava ennen tilasta poistumista.

Vuokraaja on yksin vastuussa ovien sulkemisesta poistumisen yhteydessä. Studiotilan ulko-ovi tulee pitää lukittuna koko vuokra-ajan ajan, ja vuokraajan on varmistettava, että ovi lukitaan huolellisesti tilasta poistuttaessa. Lisäksi tilan avain on palautettava vuokra-ajan päättyessä. Jos vuokraaja laiminlyö tilan avaimen palautuksen ja ei tee tätä kohtuullisessa ajassa vuokrauksen päätyttyä, veloitamme vuokraajalta lukon vaihdon sekä uusien avainten hankinnan kulut.

MUUTA HUOMIOITAVAA

Studiotiloissa saa oleskella ainoastaan vuokra-ajalla.

Studiotiloissa ei saa käyttää ulkokenkiä. 

Studiotiloissa ei saa polttaa tupakkaa tai sytyttää tulta.

Turvallisuuden vuoksi tiloissa on tallentava videovalvonta 24/7. 

Lisätietoja studiosta antaa Petri Voutilainen, 044 7270 777 tai petri.voutilainen@artistcenter.fi 

VARAA STUDIO TÄÄLTÄ

Pyydä tarjous

Paula Joukanen

Paula Joukanen on vuoden 2023 Miss Suomi. Paula on pelannut tennistä SM-tasolla, ja hänet nimettiin 15-vuotiaana 25 parhaan tennispelaajan joukkoon Euroopassa. Hän on voittanut 21-vuotiaiden Suomen mestaruuden. Oikeustieteitä opiskeleva Paula edustaa Suomea Miss Universum -kilpailussa El Salvadorissa marraskuussa 2023.

Taidot

Taito 1
Taito 2
Taito 3
Taito 4

Paulan manageroinnista ja tiedotuksesta vastaa:

Petri Voutilainen

Manageri

Emmi Peltonen

Emmi Peltonen on suomalainen taitoluistelija, joka on voittanut taitoluistelun Suomen mestaruuden vuosina 2017, 2018 ja 2020. Nykyisin Suomessa asuva Emmi on viettänyt suurimman osan elämästä Yhdysvalloissa.

Taidot

Taito 1
Taito 2
Taito 3
Taito 4

Emmin manageroinnista ja tiedotuksesta vastaa:

Petri Voutilainen

Manageri