Managerointi

Palvelusta

IAC toimii managerina Suomen eturivin vaikuttajille sekä esiintyjille. Tehtävänämme on huolehtia asiakkaidemme julkisuuskuvasta ja olla kasvattamassa brändiä. Jos sinulla on tarvetta manageroinnille, ole rohkeasti yhteydessä. Valitsemme valikoidusti listoillemme uusia manageroitavia. Kauttamme saat myös niin media- kuin esiintymiskoulutukset.
Manageroinnista vastaa media-alan ammattilainen Petri Voutilainen, joka on toiminut jo vuosien ajan Suomen eturivin vaikuttajien managerina. 

Pyydä tarjous

Paula Joukanen

Paula Joukanen on vuoden 2023 Miss Suomi. Paula on pelannut tennistä SM-tasolla, ja hänet nimettiin 15-vuotiaana 25 parhaan tennispelaajan joukkoon Euroopassa. Hän on voittanut 21-vuotiaiden Suomen mestaruuden. Oikeustieteitä opiskeleva Paula edustaa Suomea Miss Universum -kilpailussa El Salvadorissa marraskuussa 2023.

Taidot

Taito 1
Taito 2
Taito 3
Taito 4

Paulan manageroinnista ja tiedotuksesta vastaa:

Petri Voutilainen

Manageri

Emmi Peltonen

Emmi Peltonen on suomalainen taitoluistelija, joka on voittanut taitoluistelun Suomen mestaruuden vuosina 2017, 2018 ja 2020. Nykyisin Suomessa asuva Emmi on viettänyt suurimman osan elämästä Yhdysvalloissa.

Taidot

Taito 1
Taito 2
Taito 3
Taito 4

Emmin manageroinnista ja tiedotuksesta vastaa:

Petri Voutilainen

Manageri