Gantin
muotinäytös

Gantin muotinäytös

International Artist Center toteutti Gantin muotinäytöksen heinäkuussa 2021. IAC vastasi muotinäytöksen sekä kutsuvieras- että mediatilaisuuden järjestämisestä. Tilaisuudessa malleina toimivat Miss Suomi -finalistit ja tilaisuuden juontamisesta vastasi Viivi Altonen ja Bea Toivanen. Illan musiikkitarjonnasta vastasi Paul Elias. Näytös järjestettiin helsinkiläisen Folks-hotellin kattoterassilla. Tilaisuuteen osallistui reilu 100 kutsuvierasta ja paikalla oli runsaasti mediaa. 

Play Now

Tapahtuman statistiikka

Gant

Muotinäytös

The Folks Hotel Konepaja

Kesä 2022

0 +

Kutsuvierasta

0 +

Esintyjää

0 +

Lehtiartikkelia

0 +

TV näkyvyys

Photoshop
0%
Final Cut
0%
Studio Photography
0%
Motion Video
0%

Pyydä tarjous

Paula Joukanen

Paula Joukanen on vuoden 2023 Miss Suomi. Paula on pelannut tennistä SM-tasolla, ja hänet nimettiin 15-vuotiaana 25 parhaan tennispelaajan joukkoon Euroopassa. Hän on voittanut 21-vuotiaiden Suomen mestaruuden. Oikeustieteitä opiskeleva Paula edustaa Suomea Miss Universum -kilpailussa El Salvadorissa marraskuussa 2023.

Taidot

Taito 1
Taito 2
Taito 3
Taito 4

Paulan manageroinnista ja tiedotuksesta vastaa:

Petri Voutilainen

Manageri

Emmi Peltonen

Emmi Peltonen on suomalainen taitoluistelija, joka on voittanut taitoluistelun Suomen mestaruuden vuosina 2017, 2018 ja 2020. Nykyisin Suomessa asuva Emmi on viettänyt suurimman osan elämästä Yhdysvalloissa.

Taidot

Taito 1
Taito 2
Taito 3
Taito 4

Emmin manageroinnista ja tiedotuksesta vastaa:

Petri Voutilainen

Manageri