Teflon Brothers -yhtyeen
ensi-ilta

Teflon Brothers -yhtyeen
ensi-ilta

nternational Artist Center oli järjestämässä Teflon Brothers - yhtyeen media- ja kutsuvierastilaisuuden helsinkiläisessä Ihku-karaokeravintolassa marraskuussa 2023. IAC vastasi niin tilaisuuden suunnittelusta, tiedotuksesta sekä median ja kutsuvieraiden kutsumisesta. Tilaisuudessa juhlistettiin Teflon Brothers -yhtyeen Morsian joka sormelle -kappaletta, joka julkaistiin poikkeuksellisella tavalla. Kappale julkaistiin ensin karaokeversiona ja vasta myöhemmin suoratoistopalveluissa.

”Kuuntelimme Aarne Tenkasta keikka-autossa ja mietimme, että olisi hauska tehdä cover-levy. Tulimme kuitenkin lopputulokseen, että siitä tulisi helposti erillinen sivuprojekti, joka sekoittaisi vaan kaikkea. Silti tämä Morsian joka sormelle -kappale jäi vaivaamaan ja päätimme, että haluamme levyttää kappaleen. Koimme, että meidän täytyy keksiä joku erilainen tapa kappaleen julkaisemiseen kuin Spotify, koska kappale saattaisi hukkua muiden kappaleiden joukkoon”, Pyhimys kertoo. 

”Satuimme Teflonien kanssa samaan pöytään Rukan karaokekarnevaaleilla lokakuussa 2022. Pari kuukautta myöhemmin matkustimekin jo yhtä matkaa Levin Maailmancupiin Ihkun 14-metrisellä karaokebussilla. Pyhimys soitti minulle puoli vuotta myöhemmin ja esitteli ideansa aivan uudenlaisesta tavasta julkaista kappale. Olimme välittömästi mukana. Ihku on noussut lyhyessä ajassa suomalaisen karaoken kärkibrändiksi osittain siksi, että pyrimme olemaan aina mukana tuottamassa uudenlaisia karaoke-elämyksiä ihan kaikille ihmisille”, Tunturiviihde Oy:n liiketoiminnanjohtaja Sari-Anna Leppänen kertoo. 

Play Now

Tapahtuman statistiikka

Teflon Brothers x Bar Ihku

Kutsuvierastilaisuus

Bar Ihku Helsinki

Marraskuu 2023

0 +

Kutsuvierasta

0 +

Median edustajaa

0 +

Karaoke-esitystä

0 +

Esintyjää

Photoshop
0%
Final Cut
0%
Studio Photography
0%
Motion Video
0%

Pyydä tarjous

Paula Joukanen

Paula Joukanen on vuoden 2023 Miss Suomi. Paula on pelannut tennistä SM-tasolla, ja hänet nimettiin 15-vuotiaana 25 parhaan tennispelaajan joukkoon Euroopassa. Hän on voittanut 21-vuotiaiden Suomen mestaruuden. Oikeustieteitä opiskeleva Paula edustaa Suomea Miss Universum -kilpailussa El Salvadorissa marraskuussa 2023.

Taidot

Taito 1
Taito 2
Taito 3
Taito 4

Paulan manageroinnista ja tiedotuksesta vastaa:

Petri Voutilainen

Manageri

Emmi Peltonen

Emmi Peltonen on suomalainen taitoluistelija, joka on voittanut taitoluistelun Suomen mestaruuden vuosina 2017, 2018 ja 2020. Nykyisin Suomessa asuva Emmi on viettänyt suurimman osan elämästä Yhdysvalloissa.

Taidot

Taito 1
Taito 2
Taito 3
Taito 4

Emmin manageroinnista ja tiedotuksesta vastaa:

Petri Voutilainen

Manageri