Oneviolinin joulukiertue

Oneviolinin joulukiertue

International Artist Center vastasi rajoja rikkovan viulistin ONEVIOLININ eli Pekka Niemen Christmas 2023 -joulukiertueen tiedotuksesta sekä Espoon kultturikeskuksen Tapiolasalissa järjesetystä kutsuvierastilaisuudesta. 

Christmas 2023 -kiertueella ONEVIOLIN tuo konserttisaleihin joulun taikaa lumoavilla versioillaan tunnetuista kappaleista kuten Last Christmas ja Walking in the Air. Settilistalle mahtuu myös perinteisempiä klassikoita. Esitysten yhteydessä nähdään vaikuttavat visuaalit, jotka kruunaavat ainutlaatuiset viulutulkinnat. 

Play Now

Tapahtuman statistiikka

ONEVIOLIN X Live Nation

Kutsuvierastilaisuus

Tapiolasali, Espoo

Marraskuu 2023

0 +

Kutsuvierasta

0 +

Lehtiartikkelia

0 +

Tv-haastattelua

0 +

Esintyjää

Photoshop
0%
Final Cut
0%
Studio Photography
0%
Motion Video
0%

Pyydä tarjous

Paula Joukanen

Paula Joukanen on vuoden 2023 Miss Suomi. Paula on pelannut tennistä SM-tasolla, ja hänet nimettiin 15-vuotiaana 25 parhaan tennispelaajan joukkoon Euroopassa. Hän on voittanut 21-vuotiaiden Suomen mestaruuden. Oikeustieteitä opiskeleva Paula edustaa Suomea Miss Universum -kilpailussa El Salvadorissa marraskuussa 2023.

Taidot

Taito 1
Taito 2
Taito 3
Taito 4

Paulan manageroinnista ja tiedotuksesta vastaa:

Petri Voutilainen

Manageri

Emmi Peltonen

Emmi Peltonen on suomalainen taitoluistelija, joka on voittanut taitoluistelun Suomen mestaruuden vuosina 2017, 2018 ja 2020. Nykyisin Suomessa asuva Emmi on viettänyt suurimman osan elämästä Yhdysvalloissa.

Taidot

Taito 1
Taito 2
Taito 3
Taito 4

Emmin manageroinnista ja tiedotuksesta vastaa:

Petri Voutilainen

Manageri