SUURSUOSIO MESSUILLA!

International Artist Center oli mukana I Love Me -messuilla 20-22.10. IAC:n osastolla riitti kuhinaa koko viikonlopun ajan, kun viestintäjohtaja Petri Voutilainen ja toimitusjohtaja Sunneva Sjögrén olivat kertomassa yrityksen toiminnasta. Osastolla kävi haastattelussa muun muassa seksuaaliterapeutti ja juontaja Marja Kihström, ex-missi ja yrittäjä Emmi Suuronen, yrittäjä Niina Kuhta, missi ja somevaikuttaja Sara Chafak, laulaja Karoliina Kallio, yrittäjä Riina-Maija Palander sekä hallitseva Miss Suomi -kolmikko Paula Joukanen, Maisa Alatalo ja Serina Suvila. Lisäksi IAC:n toimitusjohtaja luotsasi Lounge-lavalla #Huippunaiset -luentoja, joissa puheenvuoron saivat Noora Hautakangas, Paula Joukanen, Pauliina Laitinen, Johanna Oras ja Mari Huhtamäki. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pyydä tarjous

Paula Joukanen

Paula Joukanen on vuoden 2023 Miss Suomi. Paula on pelannut tennistä SM-tasolla, ja hänet nimettiin 15-vuotiaana 25 parhaan tennispelaajan joukkoon Euroopassa. Hän on voittanut 21-vuotiaiden Suomen mestaruuden. Oikeustieteitä opiskeleva Paula edustaa Suomea Miss Universum -kilpailussa El Salvadorissa marraskuussa 2023.

Taidot

Taito 1
Taito 2
Taito 3
Taito 4

Paulan manageroinnista ja tiedotuksesta vastaa:

Petri Voutilainen

Manageri

Emmi Peltonen

Emmi Peltonen on suomalainen taitoluistelija, joka on voittanut taitoluistelun Suomen mestaruuden vuosina 2017, 2018 ja 2020. Nykyisin Suomessa asuva Emmi on viettänyt suurimman osan elämästä Yhdysvalloissa.

Taidot

Taito 1
Taito 2
Taito 3
Taito 4

Emmin manageroinnista ja tiedotuksesta vastaa:

Petri Voutilainen

Manageri