IAC AVAA TOIMISTON HELSINKIIN!

 

 

International Artist Center (IAC) toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! 

Vuosi 2024 tuo tullessaan suuri uudistuksia ja kasvua. Heti tammikuun alussa International Artist Center avaa toimiston Helsingin Ullanlinnaan. Kapteeninkadulla sijaitseva toimisto on reipas 160-neliöinen ja pitää sisällään muun muassa noin 100-neliöisen kuvausstudion. 

”Ensimmäiset palaverit olemme ehtineet jo toimistolla pitää, mutta avaamme pr- ja tapahtumatoimiston ovet virallisesti tammikuun alussa”, International Artist Centerin viestintäjohtaja Petri Voutilainen kertoo. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pyydä tarjous

Paula Joukanen

Paula Joukanen on vuoden 2023 Miss Suomi. Paula on pelannut tennistä SM-tasolla, ja hänet nimettiin 15-vuotiaana 25 parhaan tennispelaajan joukkoon Euroopassa. Hän on voittanut 21-vuotiaiden Suomen mestaruuden. Oikeustieteitä opiskeleva Paula edustaa Suomea Miss Universum -kilpailussa El Salvadorissa marraskuussa 2023.

Taidot

Taito 1
Taito 2
Taito 3
Taito 4

Paulan manageroinnista ja tiedotuksesta vastaa:

Petri Voutilainen

Manageri

Emmi Peltonen

Emmi Peltonen on suomalainen taitoluistelija, joka on voittanut taitoluistelun Suomen mestaruuden vuosina 2017, 2018 ja 2020. Nykyisin Suomessa asuva Emmi on viettänyt suurimman osan elämästä Yhdysvalloissa.

Taidot

Taito 1
Taito 2
Taito 3
Taito 4

Emmin manageroinnista ja tiedotuksesta vastaa:

Petri Voutilainen

Manageri